ОСТАННІ НОВИНИ

В Росії затримали українського прикордонника

|

У Курській області затримано громадянина України, який був одягнений у військову форму з відмінними знаками Держприкордонслужби. Про це повідомляє РИА Новости (Крым) з посиланням на прикордонне управління ФСБ по Курській області.

прикордонники-630x419

У повідомленні зазначено, що затриманий напередодні в районі населеного пункту Волфіно Глушківського району громадянин України нібито незаконно перетнув кордон РФ і не мав при собі документів, що посвідчують особу.

«Одягнений він був у військову форму з відмінними знаками Державної прикордонної служби України і представився військовослужбовцем Сумського прикордонного загону», – зазначили у ФСБ.

У Державній прикордонній службі України підтвердили затримання українського прикордонника у Курській області Російської Федерації. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявив помічник голови ДПСУ Олег Слободян.

За словами О.Слободяна, інцидент стався вчора, 19 вересня близько 19:30.

«Цей інцидент можна вважати випадковістю, адже військовослужбовець під час обходу болотистої місцевості збився з маршруту та випадково на відстань не більш ніж 20 м зайшов на територію РФ, але там якраз був російський прикордонний наряд, який затримав нашого військовослужбовця», – сказав Слободян.

Ілюстрація : соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *