ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» зганьбилися в Олександрії

|

У восьмому турі української футбольної прем’єр-ліги львівські «Карпати» на виїзді зазнали нищівної поразки від «Олександрії» – 1:4.

карпати

Перемогу господарям поля принесли дубль Пономара, а також влучні удари Грицука і Банади. «Карпати» відповіли лише м’ячем престижу від Страшкевича, інформує football24.

«Олександрія» провела перший м’яч у зустрічі на 19-й хвилині, коли Пономар опинився першим на добиванні після пострілу Сухоцького. У другому таймі, на 52-й хвилині, Грицук потужно пробив з лінії карного майданчика, а м’яч рикошетом від обличчя Пластуна впіймав Мисака на протиході. А вже через дві хвилини Пономар оформив дубль, головою замкнувши навісну передачу Голенкова.

Страшкевич, який з’явився на полі після перерви, зумів один м’яч відіграти, однак на більше «Карпати» не спромоглися, а от у свої ворота пропустили ще раз. Крапку у матчі поставив Банада ударом головою.

Вдало розпочавши цьогорічну першість, львівський клуб поволі сповзає в середину турнірної таблиці, опинившись після сьогоднішньої поразки на 7-й сходинці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *