ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проходить Форум громадських організацій

|

У Львові розпочався Форум громадських організацій, що  триватиме 18-19 вересня. Серед учасників – близько 60 різних громадських організацій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Учасники Форуму працюватимуть у воркшопах у шести  напрямках: мобільність, освіта і спорт, культура і ЗМІ, екологія і захист тварин, розвиток міста (урбаністика), захист прав людини і розвиток громадського суспільства.

Цьогорічний Форум повинен стати комунікаційною платформою для представників громадських організацій. У форматі заходу – тематичні воркшопи і панельні дискусії, присвячені можливостям громадських організацій, історіям успіху від невеличких ініціатив, які переросли у великі всеукраїнські мережі. Буде презентовано також підручник пропроектного менеджменту, обговорюватимуть також механізми підтримки реалізації проектів, де учасники матимуть змогу поспілкуватися з експертами щодо  різноманітних аспектів діяльності громадських організацій: від ресурсного забезпеченні і до реєстрації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *