ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці провели оперативні навчання

|

На одному із полігонів Львівщини сьогодні, 18 вересня, правоохоронці області провели практичні навчання за оперативним планом «Хвиля», який застосовується у випадку виникнення масових заворушень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

хвиля

Неадекватні дії збудженої юрби можна спостерігати, наприклад після футбольних матчів, коли невдоволені результатом вболівальники починають громити все на своєму шляху. Вони не тільки спричиняють значні матеріальні збитки громадянам, підприємствам чи комунальним службам, а й створюють реальну загрозу здоров’ю та життю інших людей.

хвиля1

хвиля2

«Навчання та тренування правоохоронців проводяться регулярно. Цього разу ми відпрацювали узгоджену тактику дій служб і підрозділів міліції та військовослужбовців Національної гвардії України з припинення групових порушень громадського порядку та ліквідації масових заворушень», – повідомив заступник начальника міліції громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

Участь у тренуваннях також брали працівники служби медичного забезпечення ГУМВС України у Львівській області.

хвиля3

хвиля4

«Практичні навички, які правоохоронці відшліфовували на полігоні, можуть їм знадобитися й у менш екстремальних ситуаціях, у повсякденній службі. Адже від чітких та професійних дій працівників міліції, швидкості та оптимальності рішень, прийнятих ними, може залежати життя людей», – зазначив Сергій Маруняк.

Фото: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *