ОСТАННІ НОВИНИ

Затриманий високопосадовець контррозвідки СБУ брав «на лапу» мінімум п’ять разів

|

Затриманий сьогодні, 17 вересня,  на колегії Служби безпеки заступник начальника регіонального управління контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ підозрюється мінімум у п’яти фактах вимагання та отримання хабарів від підпорядкованих і підконтрольних йому співробітників. Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив заступник генерального прокурора України – головний військовий прокурор України Анатолій Матіос ,передає УНІАН.

хабар

“Затриманий підозрюється у понад п’яти випадках отримання хабарів від сумісних співробітників правоохоронних органів, від прикордонників – за неперешкоджання здійснення професійної діяльності в районі західного кордону і від своїх підлеглих”, – сказав Матіос.

За його словами, завдяки ретельно розробленій багатоходовій операції із застосуванням технічних засобів хабарника вдалося сьогодні затримати.

При цьому Матіос зазначив, що черговий грошовий транш у сумі 500 доларів полковник СБУ отримав за годину до початку колегії і з цими ж грошима, які були відповідним чином помічені, з’явився до приміщення, де проходила колегія.
Водночас Матіос відмовився уточнити загальну суму хабарів, які встановлені слідством, пославшись на те, що наразі тривають першочергові слідчі дії, і підозра затриманому ще не вручена.Головний військовий прокурор запевнив, що терміни розслідування справи і передачі її до суду будуть якомога стислі.

У свою чергу радник голови СБУ Юрій Тандіт повідомив, що затриманий офіцер, серед іншого, так би мовити, “ставив на лічильник своїх підлеглих”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *