ОСТАННІ НОВИНИ

На Форумі видавців відбулась презентація книги колишнього мера Львова

|

На Форумі видавців  відбулась презентація збірки філософської поезії українського політика, громадського діяча Василя Куйбіди «Розпізнавання голосів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Громадянської позиції».

???????????????????????????????

На презентації зібралось чимало людей, серед них і фахівці-літературознавці. Так, літературний критик Євген Нахлік зазначив, що вірші-роздуми Василя Куйбіди про одвічні питання буття висловлені без жодних декоративних тверджень, лише на основі власних відчуттів, і охоплюють як вірші громадянські так і глибоко особисті.

Під час презентації своєї книги Василь Куйбіда подякував за сприяння у виданні книги Володимиру Гірняку і висловив йому свою підтримку як кандидату на посаду міського голови.

За його словами, попри те, що серед кандидатів на посаду мера є багато достойних людей, Володимир Гірняк зарекомендував себе як відповідальний політик, що має своє бачення розвитку міста.

«Ми змогли презентувати цю книгу на Форумі завдяки допомозі Володимира Гірняка. Цю людину я знаю з тих пір, як ще працював міським головою, знав його як сумлінного депутата, фахового юриста, успішного підприємця. А от коли було прийнято Рухом рішення про підтримку його як кандидата на посаду міського голови, а мене зобов’язали разом з ним поїздити, попрацювати, роз’яснюючи, що потрібно робити, на нашу думку, у Львові, я зміг переконатись у тому, наскільки він глибоко розуміє сенс нашого міста, як він бачить його розвиток у далекій перспективі, як він вболіває за українськість цього міста, який має широкий світогляд і який робить практичні кроки, зокрема допомагає видавати українські книги», – зазначив Василь Куйбіда.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *