ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині затримали міліціонерів, які везли терористам контрабанду

|

У Донецькій області сьогодні, 17 вересня, на трасі «Костянтинівка-Донецьк» представники зведеної мобільної групи БМ-1 затримали вантажівку з контрабандою, яку супроводжували міліціонери. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області, передає Еспресо.TV.

137451

«17 вересня в Донецькій області на трасі «Костянтинівка-Донецьк» представники зведеної мобільної групи БМ-1 затримали два автомобілі (вантажний і автомобіль супроводу), які прямували у бік тимчасово окупованої бойовиками території», – йдеться в повідомленні.

Під час огляду транспортних засобів у вантажному автомобілі виявлено десять тонн м’ясної продукції, а супроводжували вантаж п’ять чоловік, які, як виявилося, є співробітниками МВС в іншій області.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група у складі слідчих прокуратури Донецької області, представників Управління внутрішньої безпеки МВС України, а також спецпідрозділи Державної фіскальної служби «Фантом».

В даний час продовжуються першочергові слідчі дії. Прокуратура перевіряє причетність співробітників правоохоронних органів до контрабанди вантажів через лінію розмежування.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Слідчі прокуратури дані факти внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч.3 ст. 258-5 (фінансування тероризму) та ч.3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень).

Фото: 112.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *