ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція Львівщини готується забезпечувати порядок під час виборів

|

Працівники міліції Львівщини розробили плани заходів та проводять навчання по забезпеченню охорони громадського порядку та дотримання законності під час проведення виборів до місцевих рад. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

247003

Як повідомили у міліції, з 5 вересня у Головному управлінні МВС України у Львівській області та у підпорядкованих міськрайвідділах міліції почали працювати оперативні штаби, які моніторять та аналізують ситуацію щодо виборчого процесу.

Відтак вже розробили план заходів, що передбачає взаємодію з головамитервиборчкомів щодо збереження виборчої документації, охорони громадського порядку та дотримання вимог законодавства під час виборчого процесу, розрахунок сил та засобів, необхідних для цього, проведення навчань з особовим складом ОВС Львівщини та багато іншого.

«Для нас головне – не допустити порушень громадського порядку та забезпечити належне реагування на всі повідомлення, що стосуються виборчого процесу. Також ми зобов’язані забезпечити для кожного працівника міліції можливість реалізувати своє виборче право», – зазначив заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

Також правоохоронці слідкуватимуть за правопорядком під час агітації та реагуватимуть на факти порушення закону під час проведення різноманітних агітаційних заходів, охоронятимуть громадський порядок в судах під час розгляду ними скарг виборців та забезпечуватимуть перебування на території області офіційних іноземних спостерігачів.

Фото: tsn.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *