ОСТАННІ НОВИНИ

Футбольний фестиваль у Брюховичах зібрав рекордну кількість команд

|

У суботу, 12 вересня, у Брюховичах відбулося відкриття турніру з футболу «Кубок Брюхович-2015». На відкритті був присутній співголова депутатської групи у Львівській міськраді Володимир Гірняк. Фінал турніру відбудеться уже цієї неділі – 20 вересня. Про це Львівському порталу повідомили у «Громадянській позиції».

брюховичі

Як розповіла одна з організаторів турніру, активістка «Громадянської позиції» Юлія Лацик, «Кубок Брюхович» відбувається вже сім років поспіль. Вперше він відбувся у 2009 з нагоди відкриття міні-стадіону в Брюховичах, який за власні кошти збудували активні мешканці. З того часу турнір відбувається щороку, у вересні, до Дня Брюхович.

Оскільки в останні роки бажаючих виграти кубок побільшало в кілька разів, турнір проводиться на орендованому полі «Карпат». За словами Юлії Лацик, цього року у «Кубку» взяло участь 50 команд, що є абсолютним рекордом.

У неділю, 20 вересня, відбудеться нагородження переможців – розігруватиметься перше і друге місця у кожній віковій категорії – від 7 до 10 років, від 11 до 13, від 14 до 17, від 18 до 21 і від 22 років.

Турнір, каже Юля Лацик, уже давно переріс у футбольний фестиваль, на яке з’їжджаються гості звідусіль.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *