ОСТАННІ НОВИНИ

Динамо розпочало Лігу чемпіонів з нічиєї

|

Учора, 16 вересня, київське «Динамо» приймало португальський «Порту». Суперники не виявили сильнішого 2:2, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

динамо порту

Київська команда зазнала важливої втрати перед самісіньким матчем: отруївся беззаперечний лідер команди Андрій Ярмоленко. Саме це стало причиною прогнозів низької результативності киян в цьому матчі, але вже на 20-ій хвилині Олег Гусєв показав, що навіть без лідера атаки «Динамо» вміє забивати голи.

Проте радість тривала не довго. Вже через три хвилини форвард «драконів» Абубакар головою завершив чудовий навіс партнера.

«Динамо» намагалося створити гольові шанси, проте здебільшого все закінчувалося навісом просто у руки легендарного голкіпера Ікера Касільяса. На перерву команди пішли за рахунку 1-1.

Другий тайм був логічним продовженням першого. Більшість часу команди проводили у центрі поля, а їхні атакувальні дії не давали очікуваної гостроти.

Все йшло до нічиєї, але португальці дочекалися свого шансу. На 81-ій хвилині голкіпер динамівців Олександр Рибка невпевнено зіграв на виході. М’яч опинився в Абубакара, котрий впевнено поцілив в кут воріт, хочі Євген Хачеріді намагався йому перешкодити.

«Динамо» не опусило руки і хотіло будь-що зрівняти рахунок. Настирним киянам це вдалося. На 89-ій хвилині після штрафного Віталій Буяльський головою зрівняв рахунок. Ікер Касільяс апелював до суді, адже Денис Гармаш був в офсайді. Але оскільки Денис не дотикався до «смугастого», лайнцмен не підняв праворець.

Піля матчу тренер динамівців Сергій Ребров подякував хлопцям за хорошу гру та запевнив, що задоволений і грою, і результатом.

Фото і відео: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *