ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер квитки до Оперного театру можна придбати онлайн

|

Вже півроку квитки на події Львівський державний цирк та Львівську обласну філармонії можна придбати онлайн, не виходячи із дому. А відтепер такою ж зручністю можна скористатися, якщо плануєте відвідати оперу чи балет у Львівському національному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької. Систему купівлі квитків онлайн на постановки Львівської опери забезпечує квитковий сервіс www.gastroli.ua, передає кореспондент Львівського порталу.

оперний

Глядачеві достатньо лише обрати з репертуару Львівської опери постановку, яку він хоче побачити, вибрати на комп’ютері найкраще місце у залі – і оплатити квиток онлайн за допомогою банківської картки. За лічені хвилини на електронну пошту надійде електронний квиток. Цей квиток потрібно роздрукувати на звичайному домашньому принтері. Проте важливо знати – такий квиток не треба обмінювати.

«Все більше і більше українців купують квитки онлайн – на потяги, футбольні матчі, концерти, театральні вистави. Адже це зручно та швидко. Людина економить свій час. А, уникаючи потреби стояти у черзі до каси, береже свої нерви. Купувати квитки онлайн на сайті на постановки у Львівській опері буде зручно не тільки львів’янам, а й гостям нашого міста, які завчасно планують свій культурний відпочинок у Львові», – розповів виконавчий директор компанії «ГАСТРОЛІ ЮЕЙ» Ярослав Микитин.

Фото: lvivhotelsonline.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *