ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівобленерго» радять львів'янам включати менше світла  

|

Щоб в осінньо-зимовий період на Львівщині було менше відключень світла, у  ПАТ «Львівобленерго» радять мешканцям не зловживати електроенергією. Про це на сьогоднішній прес-конференції розповіли  представники установи, передає кореспондент Львівського порталу.

__4_2_615x462

За словами директора з маркетингу ПАТ «Львівобленерго» Андрія Скрипника, на початок осінньо-зимового періоду складається не зовсім зрозуміла ситуація з забезпеченням виробничих потужностей підприємства необхідними об’ємами вугілля, мазуту та газу. А тому стверджувати, що світло на Львівщині не вимикатимуть,  у компанії не можуть.

Про те, як зазначив А. Скрипник, мешканці області можуть зменшити кількість відключень світла до мінімуму, якщо використовуватимуть електроенергію більш раціонально.

«Мешканці Львівщини повинні навчитись розумно використовувати електроенергію. Наприклад не вмикати світло в усіх кімнатах будинку чи квартири, а тільки в тих в яких це справді необхідно», – розповів він.

Крім того, як додав А. Скрипник, відключення світла, зокрема, залежать і від того, якою буде зима.

«Ми до сьогодні не знаємо, що буде з дефіцитом потужностей національної електромережі коли вдарять перші морози. Я не хочу наганяти істерію і сіяти паніку, але я б, наприклад, готувався до гіршого», – додав А. Скрипник.

На гадаємо, що для економії коштів у «Львівобленерго» пропонують споживачам встановлювати багатофункціональні прилади обліку електроенергії. При встановлені таких приладів споживачі будуть розраховуватися за спожиту електричну енергію по тарифах:

у денний час, з 7:00 до 23:00, за звичайним  тарифом; в нічний час з 23:00 до07:00 , за тарифом на 50% меншому від звичайного.

Фото: sumy.depo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *