ОСТАННІ НОВИНИ

Події минулої доби на передовій

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 2 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі АТО.

Луганський напрямок

Єдиною «гарячою точкою» на вчора тут було селище Кримське, що на північ від Бахмутської траси. Там відбулося кілька ворожих провокацій, зокрема зафіксовано роботу ворожих снайперів. Вогонь вівся з південного напрямку.

мапа

Донецький напрямок

Протягом дня ворог тричі відкривав вогонь зі стрілецької зброї по передових позиціях сил АТО у селищах Розсадки та Луганське (це район Світлодарської дуги). Намагаючись скористатися ландшафтом, бойовики підходять достатньо близько до наших укріплень і після короткотривалої стрільби відходять назад.

Поблизу Горлівки, Дзержинська, Ясинуватої, Авдіївки і в Донецькому аеропорту вчора було спокійно.

У Мар’їнці бойовики відкривали вогонь по українських воїнах зі стрілецької зброї та гранатометів. Важке озброєння не застосовувалося.

Маріупольський напрямок

Вчора вранці ворог здійснив кілька пострілів з міномета по наших позиціях у селищі Чермалик. Вогонь вівся з протилежного боку Павлопільського водосховища. Ще одна ворожа провокація відбулася південніше, поблизу селища Гнутове.

Фото: АТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *