ОСТАННІ НОВИНИ

Мобільні розробники зі всієї України з’їдуться на конференцію до Львова

|

У Львові 31 жовтня  пройде Lviv Mobile Development Day 2015 – єдина у Західній Україні конференція, присвячена мобільним додаткам, їх розробкам та бізнес-можливостям у цій сфері. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Mobilni-dodatki-na-smartfoni

Цього року конференція відбудеться вп’яте та збере 200 фахівців сфери ІТ та понад 30 видатних спікерів з України.

Основну мету конференції організатори Lviv StartUp Club вбачають у розвитку ринку мобільних розробок на Західній Україні.

Подія буде цікавою розробникам та власникам мобільних додатків, стартаперам мобільних версій та розробникам  інших технологій, які хочуть залишатися в курсі нових тенденцій для Android та IOS.

Mobile Development Day 2015 пройде у три потоки. «Бізнес мобільних додатків», на якому  розглядатимуть, як популяризувати та маркетингово оптимізувати мобільні додатки. Доповідачі розкажуть про переваги мобільної версії для стартапу та фінансові можливості проекту. «Мобільна розробка» особливо зацікавить мобайл девелопментів.  Під час цього  напрямку розглядатимуть перспективи мобільної розробки, конструктори додатків, кросплатформенні технології та багато іншого. Секція «UX та дизайн мобільних додатків» дасть відповідь, як створити привабливий продукт.

Під час цієї секції відбудеться конкурс «Yodo App Contest», де  оберуть найкращі додатки  у чотирьох номінаціях: найкращий мобільний додаток, технічне рішення, найкраща ідея, найкращий дизайн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *