ОСТАННІ НОВИНИ

Заради столика і каструлі, чоловік ледь не вбив колишню дружину

|

Вчора, 14 вересня, близько 13.00 по вулиці Виговського 13/15 чоловік в стані алкогольного сп’яніння напав на жінку продавця магазину. Про це повідомляє активіст Ігор Зінкевич на сторінці спільноти «Варта-1» у Facebook.

МІЛІЦІЯ

«Як стверджують свідки, чоловік безперервно наносив удари, головою продавця намагався розбити вітрину, впавши на жінку душив її сидячи на ній. Це продовжувалося близько 10 хвилин в середині магазину. Так як очевидцями були тільки жінки з дітьми, протистояти чоловікові вони не могли. Жінки зателефонували у поліцію і благали чоловіка заспокоїтись. Постраждала намагалася вийти з магазину за допомогою», – йдеться у повідомленні.

На камерах, які встановлені зовні, зафіксовано, що чоловік навіть не думав зупинятись.

Зінкевич пише, що чоловік мав зв’язок з постраждалою жінкою.

«Після приїзду поліції постраждала з нападником були доставлені в 7-й райвідділ міліції. Як виявилося, чоловік проживав з жінкою декілька років до 1.09.2014. Згадавши про розкладний столик і зручну каструлю для риболовлі, які належать жінці, прийшов до неї на роботу і вимагав подарувати. Після чого стверджував, що вона на нього напала. Зі слів очевидців та сусідів, які засвідчили покази, чоловік був в стані алкогольного сп’яніння і напав на жінку сам», – повідомляє активіст.

Проте на цьому пригоди не закінчились. Ігор Зінкевич пише, що після затримання і експертизи, нападник повернувся в магазин і погрожував продавцям, вимагав повернути якісь дрібниці, які він загубив з кишені при нападі. Чоловік відчув безкарність своїх дій. Повторно була викликана поліція.

«Також, свідкі стверджують, що нападник працює в Головному Управлінні держпраці у Львівській області і має звання. Постійно випиває і хизується своєю роботою. Невже ця людина має право вершити долі громадян? Допоможіть, будь ласка, не залишити все без покарання. Наша влада змінюється на краще і ми маємо надію, що такі вчинки не зійдуть з рук, а такі люди не будуть носити форму держслужбовця», – закликає Зінкевич.

Фото та відео: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *