ОСТАННІ НОВИНИ

В зоні АТО перемир’я порушують лише донецькі бойовики (мапа)

|

За даними, які оприлюднив сьогодні на щоденному брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Олександр Мотузяник, на Донецькому напрямку зафіксовано кілька збройних провокацій ворога.На Луганському і Маріупольському напрямках вчора було абсолютно спокійно.Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Терористи провокували сили АТО в районі Світлодарської дуги, біля Майорська і сел. Зайцеве, які знаходяться на північ від Горлівки. У другій половині дня бойовики застосовували проти наших воїнів стрілецьку зброю та гранатомети.

На інших ділянках фронту вчора було абсолютно спокійно, зокрема вперше за 16 місяців стало тихо на західних околицях Донецька. Польотів ворожих безпілотників вчора також не зафіксовано.

15-09

Водночас, як і раніше, прифронтова зона – небезпечне місце для життя. У Станиці Луганській та сел. Гранітне Волноваського району Донецької області на вибухових пристроях підірвалися місцеві мешканці. Двох осіб госпіталізовано.

Нагадуємо, що ці населені пункти перебувають на самій лінії зіткнення, тому закликаємо мешканців сходу України до пильності.

За минулу добу в зоні АТО загиблих українських військовослужбовців немає, 2 – було поранено.

Фото: 24tv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *