ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи посилили вогневу активність на декількох напрямках

|

Сьогодні, 15 вересня, російсько-терористичні угруповання дещо посилили активність, продовжуючи обстріли позицій сил АТО. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

терористи www.unian.ua

Стало відомо, що на Луганщині близько 3 ночі зі стрілецької зброї бойовики відкрили вогонь по нашому опорному пункту у Кримському. А о 13.10 також зі стрілецької зброї обстріляли українські позиції неподалік населеного пункту Желобок.

У районі Маріуполя близько 10 години злочинці з 82-міліметрового міномета били по українських позиціях у Чермалику та з гранатомета по Гнутовому.

«На Донецькому напрямку бойовики з 15 години і до 16.30 вели вогонь з гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї по опорному пункту сил АТО в Мар’їнці. А близько 16 години, під ворожий вогонь зі стрілецької зброї потрапили наші підрозділи в Луганському, що на Артемівському напрямку», – йдеться у повідомленні штабу.

Проте, незважаючи на певну активізацію противника, Збройні сили України суворо дотримуються мирних домовленостей та не піддаються на провокації ворога.
Фото: www.unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *