ОСТАННІ НОВИНИ

Делегація ООН отримала факти присутності російських військ в Україні

|

Українські військові передали делегації Організації Об’єднаних Націй останні факти присутності російських військ на території України. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

12004889_1067596579917814_7437573011552213459_n

За даними прес-центру, на Донеччині заступник керівника АТО полковник Костянтин Соколов провів робочу зустріч з делегацією ООН на чолі зі Спеціальним доповідачем ООН з питань позасудових страт, страт без належного судового розгляду Крістофом Хейнсом.

Під час зустрічі Соколов поінформував іноземних гостей про поточну ситуацію в зоні проведення антитерористичної операції, презентував останні факти присутності російських військ на території України і вкотре підкреслив: «Збройні Сили України суворо дотримуються мирних домовленостей та не піддаються на провокації ворога вздовж лінії розмежування», – йдеться у повідомленні.

«Режим тиші дає можливість українським військовим відновлювати зруйновану інфраструктуру Донбасу, вирішувати соціальні проблеми місцевого населення та відкривати додаткові пункти перетину лінії розмежування сторін. За такий підхід – люди нам вдячні», – зазначив Соколов.

В свою чергу керівник делегації ООН Хейнс подякував українцям за надану об’єктивну інформацію. “Усі наведені вами дані ми обов’язково включимо до свого звіту та передамо до Ради ООН з прав людини», – повідомив Хейнс.

Нагадаємл, що раніше у Міноборони повідомили, що на Донбасі досі перебувають до 9 тисяч військовихРФ, на кордоні – 50-55 тисяч.
Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *