ОСТАННІ НОВИНИ

Аваков розповів, як відбиратимуть поліцейських на Луганщині та Донеччині  

|

Під час набору до нової патрульної поліції в Донецькій та Луганській областях наявність бойової підготовки буде серед пріоритетних. Про це розповів міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час заходів із початку прийому до нової патрульної поліції у Херсоні, інформує УНІАН.

нова поліція espreso.tv

Зокрема, коментуючи критерії, за якими відбираються нові поліцейські, Аваков зазначив, що служба в армії не є ключовим критерієм, як це було в радянські часи.

При цьому, за словами Авакова, при відборі в деякі територіальні підрозділи патрульної поліції військові навички будуть серед пріоритетних.

«Хочу сказати про військових. У двох місцях ми приділятимемо увагу військовим більшою мірою. Там будуть інші умови відбору до патрульної поліції. 26 вересня ми починаємо відбір до патрульної поліції Слов’янська та Краматорська, потім – Сєвєродонецька та Лисичанська, потім Маріуполя. Ось там поліція буде дещо більш жорстка. Але вдвічі більше ввічлива. Ось там військова компонента матиме значення», – повідомив Аваков.

Нагадаємо, що у Києві нова поліція вийшла на патрулювання 4 липня, у Львові – 23 серпня, в Одесі – 25 серпня. На черзі – Луцьк, Миколаїв, Хмельницький, Ужгород і Мукачеве. 26 вересня патрульна поліція почне роботу в Харкові.

Вже стартував набір до поліції в Івано-Франківську – 3 вересня, 6 вересня – у Вінниці, в Чернігові – 13 вересня. Планується, що 21 вересня почнеться набір у Черкасах і Кременчуці, 23 – у Полтаві, 26 вересня – у Слов’янську та Краматорську.
Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *