ОСТАННІ НОВИНИ

Під Маріуполем знайшли схрон зброї з «подарунками» від Путіна

|

Бійці військової розвідки Збройних Сил України на Маріупольському плацдармі неподалік селища Орловське викрили і знешкодили спеціально обладнану закладку, в якій було виявлено чотири кілограми тротилу, гранати до ручного протитанкового гранатомету, термобаричний боєприпас та набір різноманітних детонаторів.

гуман

Про це Львівському порталу повідомили в Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

З огляду на особливість цього схрону можна констатувати, що він створений недавно. За набором вибухових речовин можна зробити припущення, що з них, можливо, мали виготовити міну для підриву пасажирського автобусу. Примітно те, що всі ці боєприпаси та обладнання були спаковані у білі «гуманітарні» російські мішки. А також позначені спеціальним скотчем «Фонд помощи новороссии». Нагадаємо, що цей фонд створений і активно діє в Російській Федерації.

гуман1

Отже, ще раз можна побачити, що замість проголошених продуктів харчування у білих вантажівках до України завозяться зброя і боєприпаси призначення яких вбивати мирних українців, нищити інфраструктуру нашої держави та вносити жах в життя Донбасу.

гуман2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *