ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний водій збив насмерть пенсіонера, а потім влетів в огорожу

|

В одному із сіл Золочівського району 11 вересня о 13.40 водій автомобіля «ВАЗ 2101» наїхав на 78-річного місцевого мешканця та втік з місця пригоди. Після цього він скоїв ще одне ДТП, в якому уже сам потерпів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

дтп

Травмований у ДТП пенсіонер був доставлений до реанімаційного відділенняБуської центральної районної лікарні. Однак отримані тілесні ушкодження виявилися настільки серйозними, що врятувати чоловіка медикам не вдалося.

Встановлено, що винуватець аварії, збивши людину, втік з місця події. Проїхавши усього півкілометра, 42-річний мешканець Стрия не впорався із керуванням і врізався в огорожу. Внаслідок зіткнення машина перекинулася, а водій автомобіля «Жигулі» був госпіталізований із травмами різного ступеню тяжкості. З’ясувалося, що керував чоловік транспортним засобом, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом працівники Золочівського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *