ОСТАННІ НОВИНИ

На час проведення чемпіонату України з бігу перекриють проспект Чорновола

|

В неділю, 20 вересня, у Львові відбудеться чемпіонат України з бігу по шосе «Львівська десятка», на час проведення якого буде частково змінено рух на проспекті Чорновола та вулиці Липинського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

біг

Управління молоді, сім’ї та спорту разом з СК «Ультра» запрошують львів’ян та гостей міста стати глядачами змагань, які розпочнуться о 9.00 на проспекті В. Чорновола біля івент-холу «Кіно», та проляже за маршрутом просп. В. Чорновола, вул. Липинського (по правій стороні руху від центру) та у зворотному напрямку по тій ж стороні руху).

У зв’язку з цим відбудеться перекриття руху транспорту по одній частині дороги від просп. Чорновола, 2 (Івент-хол «Кіно») до вул. Липинського, 50 з 08.30 до 10.30 год.

Для участі в змаганнях запрошуються не лише спортсмени-професіонали, а й також спортсмени-любителі при обов’язковій попередній реєстрації. Прийом додаткових заявок, реєстрація учасників, видача стартових номерів буде відбуватися 19 вересня, у суботу з 16.00, під чаc проведення Pasta Party в приміщенні легкоатлетичного манежу СКА (вул. Клепарівська, 39а) та у день змагань, 20 вересня перед початком змагань.

Сценарій заходу:

7.00 – Початок роботи Секретаріату змагань. Видача нагрудних номерів, чіпів, оплата стартових внесків.

8.30 – Завершення реєстрації!

8.30 – Урочисте відкриття змагань. (просп. В. Чорновола, 4)

8.45 – Реєстрація учасників Чемпіонату України.

9.00 – Старт змагань

10.20 – Завершення ліміту часу.

11.30 – Урочисте нагородження переможців та призерів.

12.00 – Закриття змагань.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *