ОСТАННІ НОВИНИ

Кузьму хочуть зробити Народним артистом України

|

На сайті офіційного представництва Президента України ініціювали збір підписів щодо присвоєння Кузьмі Скрябіну звання Народного артиста України. Про це інформує Cultprostir.

1572670

Ініціатива записана на ім’я Юрія Морозова. Він написав:«Андрій Вікторович Кузьменко (Кузьма, Скрябін) за фактом був і є народним артистом України. Мільйони українців довели це, після трагічної загибелі артиста, вийшовши на головні площі своїх міст. Його люблять і пам’ятають. Він заслужив це звання».

Як виявилося, рідні й близькі Кузьми не мають відношення до петиції і про неї дізналися випадково.Мати Кузьми Ольга розповіла Cultprostir: «Я сама це одержапа по пошті від знайомої. З такою інформацією закритою ніхто і знати не буде про цю петицію! Петиція вже висить 7 днів на сайті і ніхто нічого не знає».

Наразі зібрано лише 110 підписів з необхідних 25 000.

Нагадаємо, 11 липня на місці де загинув український музикант Андрій Кузьменко (поблизу села Лозуватка під Кривим Рогом), встановили пам’ятний знак. У заході взяли участь рідні та близькі Андрія Кузьменка, зокрема, його батько, дружина, дочка, шанувальники його творчості, священики. Гранітний пам’ятник був виготовлений на кошти, зібрані громадськістю. На пам’ятнику викарбувані слова молитви «Отче наш» і рядки з пісні Кузьми «Пусти мене».

Фото: korrespondent.net

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *