ОСТАННІ НОВИНИ

Книгомани з різних областей проведуть у Львові флешмоб за єдність України

|

На площі Ринок у Львові 12 вересня о 10 годині відбудеться флешмоб «Україна єдина» за участю переможців всеукраїнського конкурсу «Книгоманія», які приїхали з різних областей. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

OMrhfWO2sLQ

Власне, 9 вересня в Науковій бібліотеці ЛНУ ім. І. Франка відбулося урочисте нагородження переможців, у програмі їхнього перебування у Львові також зустрічі з авторами, квест, екскурсії, а також майстер-клас від студії танцю «Сіріус», результат якого вони представлять під час флешмобу.

Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» є відкритим і проводиться як творче змагання дітей в усіх адміністративно-територіальних одиницях України, де є загальноосвітні навчальні заклади ІІ ступеня та/або бібліотеки.Всеукраїнський конкурс дитячого читання проводиться з 2002 року. Участь можуть брати усі охочі учні конкурс дитячого читання «Книгоманія-2014» є відкритим і проводиться як творче змагання дітей в адміністративно-територіальних одиницях України, де є загальноосвітні навчальні заклади ІІ ступеня та/або бібліотеки. Головною метою конкурсу є заохочення дітей до систематичного читання художньої літератури, а також підвищення соціального значення бібліотек.

Фото: vladpromo.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *