ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік намагався нелегально провезти тонну спирту на дерев’яних човнах

|

Сьогодні вночі, 11 вересня,  прикордонники відділу «Кучурган» Білгород-Дністровського загону виявили та затримали 23-річного громадянина України. Чоловік на двох дерев’яних човнах типу «Каюк» намагався незаконно перемістити в Україну спирт. Про це Львівському порталу повідомили у відділі питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації ДПС.

спирт

При огляді у човнах виявили 37 каністр зі спиртом об’ємом 30 літрів кожна. Загальна кількість виявленої рідини склала 1110 літрів.

Човни та вантаж було передано представникам державної фіскальної служби України.  Сума оцінки конфіскату склала понад 60 тисяч гривень.

За порушення прикордонного режиму на правопорушника складено адмінпротокол за ст. 202 КУпАП та накладено стягнення у вигляді штрафу. Окрім цього, за незаконне порушення державного кордону України порушнику доведеться нести адміністративну відповідальність у суді.

Загалом  з початку року прикордонники Білгород-Дністровського загону припинили 14 спроб незаконного переміщення через держрубіж спирту загальним об’ємом понад 7400 літрів.

 

Фото: www.unian.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *