ОСТАННІ НОВИНИ

У квартирі львів’янина знайшли пістолет

|

Правоохоронці вилучили у зловмисника пістолет та набої під час санкціонованого обшуку, проведеного у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фатом розбійного нападу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

вилучили пістолет

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, правоохоронці 9 вересня провели санкціонований обшук у квартирі 53-річного львів’янина.

«Під час обшуку працівники міліції виявили предмет, схожий на пістолет та патрони калібру 7,62 мм, які відправлені на судово-балістичну експертизу. А вже за висновками експертів ми будемо знати, чи це та сама зброя, якою зловмисник погрожував жертві під час скоєння розбійного нападу», – йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Зазначимо, 25 серпня у Франківському районі Львова, зловмисник, погрожуючи менеджеру фірми-перевізника пістолетом, заволодів грошима у сумі більше восьми тисяч євро та мобільним телефоном.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Фото: profinews.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *