ОСТАННІ НОВИНИ

Оскаржено вирок посадовцю Львівської міськради, якого звинуватили у розтраті коштів  

|

Прокуратура Львова оскаржила вирок посадовцю Львівської міської ради, який обвинувачувався у розтраті понад 400 тис. грн бюджетних коштів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури області.

top-photo_1438971717100

Прокуратура Львова внесла апеляційну скаргу на вирок Франківського районного суду щодо в.о. начальника відділу капітального будівництва Львівської міської ради, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3, ч.5 ст.191 ККУ (розтрата майна в особливо великих розмірах, вчинена повторно, шляхом зловживання службовим становищем).

Через зловживання посадовця безпідставно розтрачено понад 340 тис. грн бюджетних коштів при проведенні проектних робіт на об’єкті «Реконструкція вулиці Городоцькій у місті Львові».Крім цього, на підставі підписаної ним документації, більше 70 тис. грн з міського бюджету було зайво оплачено на рахунок підрядників під час виконання проектних та будівельних робіт щодо реконструкції парку «Високий Замок».

Франківський районний суд Львова визнав обвинуваченого невинуватим у розтраті 340 тис. грн з бюджету, тобто у вчиненні кримінального правопорушення за ч.5 ст.191 КК України. Цим же вироком його визнано винним за ч.1 ст.191 КК України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн.

Прокуратура міста вимагає скасувати зазначений вирок в апеляційному порядку, не погоджуючись із таким рішенням суду через невідповідність призначеного покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення.

Фото: 0412.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *