ОСТАННІ НОВИНИ

На Форумі видавців збирають книги для бібліотеки Львівської психіатричної лікарні

|

Благодійний проект «Шафа» під час цьогорічного Форуму видавців збиратиме книги для поповнення бібліотеки  Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Про це Львівському порталу розповіли організатори акції.

shafa_01d6c

За словами організаторів акції, лікарня потребує поповнення своєї бібліотеки різними книгами та журналами.

«Щоб зайняти себе чимось, окрім процедур, пацієнти лікарні мають можливість відвідувати їхню бібліотеку у вільний час. На сьогоднішній день вона не багата на великий  асортимент книг. Потрібна література наступної тематики: історичні романи, фентезі, дективи, жіночі романи. Для дитячого відділу дуже потрібно: розмальовки, папір (навіть може бути використаний з одного боку, оскільки в лікарні з дітьми багато малюють) та казки», – розповідають організатори.

Також вони зазначають, що не потрібно приносити книг еротичного змісту і дуже жорстоких – у яких наявні історії про кров і насильство, а також всього, що стосується СРСР.

Довідка.

Комунальний заклад «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня»  є спеціалізованим стаціонаром нa 1450 лiжок, який нaдaє психiaтричну допомогу населенню м.Львовa тa 15 районам області, a спецiaлiзовaнi види психiaтричної допомоги – населенню всієї області. Історія лікарні починає свій відлік ще із 19 століття. У Львові заклад знаходиться за адресою вулиця Кульпарківська, 95.

Фото: tvoemisto.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *