ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський волейбольний клуб став другим на «Кубку Лева-2015»

|

Гравці львівського клубу «Барком-Кажани» стали срібними призерами престижного міжнародного волейбольного турніру «Кубка Лева-2015», який нещодавно завершився у місті Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

IMG_4793

Такий турнір відбувся уже втретє й цього річ мав статус міжнародного. Окрім господарів турніру – львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани», боротьбу за головний трофей вели також чоловічі волейбольні команди «Локомотив» (Харків, Україна), П’ятранямц» (Румунія), «Кампер-Вишков» (Польща), «Слєпск-Сувалки» (Польща).

IMG_4799

У фіналі турніру, який, як і решта матчів, відбувся у львівському Палаці спорту «Галичина», зустрілися львівські «Кажани» та чинний чемпіон України харківський «Локомотив». Перші дві партії були за львів’янами – 26:24 та 27:25. Втім у трьох наступних шальки терезів на свій бік вдалося схилити гостям – 25:19, 26:24 та 15:13. Незважаючи на поразку у фіналі, львівська команда Яна Суха, до слова польського фахівця, заслужила на теплі слова за свою гру.

kaschany

Підсумкова турнірна таблиця «Кубка Лева-2015»

  1. ВК «Локомотив» (Харків, Україна)
  2. ВК «Барком-Кажани» (Львів, Україна)
  3. ВК «Слєпс-Сувалки» (Польща)
  4. ВК «Кампер-Вишков» (Польща)
  5. ВК «П’ятранямц» (Румунія).

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *