ОСТАННІ НОВИНИ

Вісім українських військових лікуватимуться у Польщі

|

Ще вісім українських десантників вирушили на лікування у Польщу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

військові лікуватимуться в АТО

Восьмеро військовослужбовців із частин Високомобільних десантних військ ЗСУ, 14 окремої механізованої бригади та 24 окремого штурмового батальйону “Айдар” вирушили на лікування та посттравматичної реабілітації до Республіки Польща. Ці солдати та офіцери отримали важкі поранення під час запеклих боїв на Сході України і після проведених хірургічних операцій потребують фахового відновлення можливостей організму, яке б дозволило їм не лише повноцінно жити, але й по можливості повернутись до виконання службових обов’язків.

Здійснити солдатську мрію допомогли українські волонтери та громадяни братньої Польщі. Завдячуючи їхнім спільним зусиллям та приватній ініціативі фахівців реабілітаційно-рекреаційного центру “Добрий брат”,вдалося започаткувати відновлювальну програму спеціально для бійців АТО.

Установа спеціалізується на відновленні після складних травм опорно-рухового апарату та хребта. В середньому, лікувально-реабіліаційна програма розрахована на три тижні. Але, у залежності від характеру отриманих травм та поранень, лікування може тривати й до півроку.

У “Доброму браті” лікування прошли 60 учасників АТО. Польські благодійники наголошують, що це не остаточна межа і вони готові прийняти до себе ще мінімум сотню наших бійців.

Фото: Міноборони

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *