ОСТАННІ НОВИНИ

Вахтанг Кікабідзе у Львівській опері виступить «На біс!»

|

Легендарний грузинський співак Вахтанг Кікабідзе дасть у Львові сольний концерт «На біс!». Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

Кікабідзе

У березні знаменитий співак та кіноактор уже збирав аншлаг у Львові, відтак на численні прохання своїх прихильників приїде у місто Лева з концертом «на біс!» – «Мої немодні пісні…».

Концерт Вахтанга Кікабідзе у Львівській опері 6 жовтня відбудеться у рамках Днів грузинської культури у Львові. У своїх інтерв’ю і навіть на сцені цей великий друг України ніколи не приховує свого захоплення нашою країною і свого болю з приводу подій останніх двох років. Свій березневий концертний тур містами нашої країни Кікабідзе присвятив не тільки власному 75-річчю, а й Небесній Сотні.

«Ще рік тому я пообіцяв: якщо поїду з концертами до України, вони будуть в пам’ять про тих молодих хлопців. Ми їх пам’ятаємо і будемо ще довго пам’ятати – поки існує Україна. А вони… Може, вони нас почують? Для Путіна я – також бандерівець і фашист, адже підтримував Майдан. Горджусь цим!»– розповів Вахтанг Кікабідзе.

Гастролює Кікабідзе разом із інтернаціональним ансамблем у складі грузина, вірменина, азербайджанця та француза. Спеціально для концертів Україною Буба і його група підготували пісенний сюрприз – легендарну «Червону руту» Володимира Івасюка – грузинською та українською мовами! Зал співає хором!

Початок виступу – о 19:00.

Фото : організаторів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *