ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали двох українців, які перевозити терористам ліки  

|

Вздовж лінії розмежування співробітники Державної прикордонної служби спільно з іншими взаємодіючими структурами продовжують вживати  заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів та вантажів через лінію розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

unnamed (3)

За даними прес-служби, учора прикордонники, що несуть службу на контрольному посту «Березове», під час здійснення заходів контролю помітили сильне хвилювання одного з водіїв, який слідував автомобілем «Газель» на непідконтрольну українській владі територію.

unnamed

«З метою недопущення протиправної діяльності транспортний засіб правоохоронці відправили на поглиблений огляд.  У ході подальшої перевірки у автівці виявили сховок, який порушники облаштували за допомого подвійних стінок у кузові автомобіля. У такий спосіб двоє громадян України намагалися незаконно перемістити медичні препарати. Зі слів водія, за такий товар терористи вимагають сплати значних коштів тому вони змушені були перевозити їх приховано», – йдеться у повідомленні.

unnamed (2)

Далі вони надали документи на товар, проте і у них прикордонники виявили не відповідність переліку препаратів з тими, які перевозилися.

Затриманий транспортний засіб із товарами передано до Державної фіскальної служби для прийняття подальшого правового рішення.

Фото:  прес-служби Державної прикордонної служби України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *