ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські ватерполісти закликатимуть школярів до здорового способу життя

|

Напередодні «Кубку Карпат» гравці Національної збірної України з водного поло протягом трьох днів пропагуватимуть здоровий спосіб життя серед школярів. Про це Львівському порталу повідомили  у прес-службі Львівської міської ради.

dynamopolo

У рамках акції організатори планують роздати безкоштовно 2 тис. запрошень учням львівських шкіл на міжнародний турнір «Кубок Карпат – 2015» з водного поло.

Акція у школах Львова проводитиметься 10 вересня: СЗШ №11 – 12.00;  СЗШ №33 – 13.00;  СЗШ №44 – 14.00.

«Наше завдання – популяризувати спорт та пропагувати здоровий спосіб життя серед дітей, а турнір – це видовище, яке захоплює дух. Впевнений, що після візиту на гру у якості глядачів чимало хлопчаків спробує свої сили у басейні», – розповів один із організаторів акції, гравець збірної України з водного поло Віталій Свіщов.

Львівські ватерполісти не вперше організовують акції на підтримку спорту. У липні гравці львівського клубу з водного поло «Динамо» вийшли на вулиці міста в самих плавках. У такий незвичний спосіб спортсмени запрошували глядачів на Кубок України.

Міжнародний ватерпольний турнір «Кубок Карпат» пройде у Львові з 11 по 13 вересня. За головний приз змагатимуться національні збірні України, Молдови, Польщі та Словаччини. Усі матчі відбудуться на відкритому басейні СКА.

Фото: galinfo.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *