ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на Дні європейської спадщини

|

У Львові 26-27 вересня вже вп’яте пройдуть Дні європейської спадщини. Для загального огляду будуть доступними об’єкти, які зазвичай є закритими. Тематикою цьогорічного заходу обрано «Сецесію». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

1442fbc3782-1 львов (2)

«Цьогоріч не лише Львів бере участь у Днях європейської спадщини в Україні. Дуже приємно, що такі міста, як Київ, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Луцьк та Ужгород відгукнулись на нашу пропозицію підтримати цей традиційний європейський захід», – розповіла Галина Малець, начальник управління туризму ЛМР.

Цьогорічна тема заходу – «Сецесія». У програмі будуть представлені екскурсії, пов’язані з цією тематикою, а також виставки, концерти, дискусії, квести, інтерактивні майстер-класи для дітей.

«У Львові є багато цінних сецесійних об’єктів, які досить часто розміщені поза межами туристичного центру Львова і через це залишені поза увагою як мешканців, так і гостей міста. Ми хочемо показати ці об’єкти і зробити акцент на тому, що саме ця спадщина має хороші шанси стати новим туристичним продуктом, який розширить туристичну пропозицію Львова, а також дасть змогу розвантажити потоки до звичних для відвідування об’єктів», – додала Лідія Федчук, головний спеціаліст ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова».

Захід проводиться управлінням туризму та управлінням охорони історичного середовища Львівської міської ради за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. Як і у попередні роки, участь безкоштовна, але на більшість заходів необхідна попередня реєстрація.

Фото: opogode.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *