ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю львів'ян кличуть на благодійний пробіг

|

«Біжимо разом, щоб билися дитячі серця». Акція «Пробіг з вірою в серці» має на меті не лише підтримати здоровий спосіб життя, ай допомогти важкохворим дітям. Про це сьогодні, 8 вересня, на прес-конференції повідомила організатор акції, менеджер із зовнішніх комунікацій компанії “Данон” в Україні Наталя Фесюн, передає кореспондент Львівського порталу.

пробіг

Щороку  в Україні народжується 7 тисяч діточок з вродженими кардіологічними хворобами, і без відповідної діагностичної та лікувальної апаратури майже половина таких дітей помирає у перший місяць життя. Організатори пробігу роблять усе можливе, аби купити потрібну апаратуру та забезпечити нею дитячі клініки.

Така акція вже проводилася у Львові минулого року, і завдяки львів’янам щодня хвора дитинка має змогу отримати правильний діагноз та лікування.

«Львів завжди був небайдужим містом. Минулого року завдяки проведеній у Львові акції нам вдалося зібрати 84 тисячі гривень. За ці кошти ми купили медичне обладнання для Міської дитячої клінічної лікарні, яке щодня рятує чиєсь життя», – розповіла Наталя Фесюн.

Маршрут пробігу складає 2 кілометри : пам’ятник Івану Франку – головна алея – поворот біля готелю «Дністер» – алея вздовж Листопадового чину – пам’ятник Івану Франку. Переможець пробігу буде нагороджений призом.

Не забули організатори і про діточок. Вони також бігтимуть,  щоправда, меншу дистанцію – 100-150 метрів. Також на малечу очікує анімаційна зона та різноманітні конкурси.

Якщо хтось хоче долучитись до акції, але за певних обставин не може цього зробити, має можливість придбати сердечко «дорога до серця» на будь-якій АЗС «WOG». Хоч така дрібничка коштує 2 гривні, компанії за місяць вдалося зібрати 500 тисяч гривень. Також можна зробити благодійний внесок на сайті «Української біржі благодійності».

Усіх бажаючих чекатимуть в неділю, 13 вересня, о 13.00 год. біля пам’ятника Івануові Франку.

Реєстраційний внесок : для дорослих – 50 гривень

Для дітей (8-18 років) – 25 гривень.

Фото : for-ua.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *