ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові розпочався масштабний бібліотечний форум

|

У вівторок, 8 вересня, в межах Форуму видавців стартував VI Львівський бібліотечний форум, для участі в якому зареєструвалися понад 220 бібліотечних працівників з усіх областей України, а також Литви, Польщі, Хорватії, Німеччини. Про це повідомила заступник департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Мирослава Туркало, передає прес-служба ЛОДА.

Бібліотеки

Цьогоріч зазначений форум відбувається під назвою “Бібліотека@ – стратегія розвитку” у співпраці Української бібліотечної асоціації, Львівської обласної бібліотеки для дітей, ГО “Форум видавців”, Львівської обласної державної адміністрації, Міністерства культури України та Посольства США в Україні.
Основною метою форуму є обговорення Стратегії розвитку бібліотечної справи в Україні до 2015 року “Якісні зміни бібліотек задля забезпечення сталого розвитку України”.

“В умовах інтеграції України до європейського інформаційного простору ресурси і послуги бібліотек набувають статусу стратегічних, оскільки безпосередньо впливають на рівень соціально-економічного розвитку, інформаційної безпеки держави та сприяють розбудові демократичного громадянського суспільства”, – зазначила Мирослава Туркало.

VI Львівський бібліотечний форум триватиме з 8 до 12 вересня.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *