ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині загинуло двоє українських військових

|

Учора, 7 вересня, під час бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою терористів у районі села Болотеного Станично-Луганського району загинуло двоє військових 128-ї бригади Збройних сил, ще двох було поранено. Про це повідомляє УНІАН.

загинули українські військові

Наразі пораненим надається допомога.

Згідно з припущенням, терористична ДРГ проникла на територію Станично-Луганського району за своїми загиблими бійцями, інформація про яких учора отримала резонанс в українських ЗМІ. Але терористи не знали, що «підопічних» покійного «Бетмена» вже забрали. Правоохоронці встановлюють особи загиблих диверсантів.

Також сьогодні вранці до Станично-Луганської лікарні було доставлено вбитого військового, обставини загибелі якого з’ясовуються.

Нещодавно, 6 вересня, між селами Болотеним та Миколаївкою (підконтрольне угрупованню «ЛНР») Станично-Луганського району з мінно-вибуховими травмами було виявлено п’ять трупів чоловічої статі. Судячи зі стану тіл, вони загинули десь два тижні тому під час невдалої спроби прорватися. Загиблі були одягнені у камуфльовану форму, з автоматичною зброєю, боєприпасами, при собі не мали жодних особистих документів.

Фото: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *