ОСТАННІ НОВИНИ

За любов до грошей горе-шахрай «відсидить» майже три роки

|

У Стрию, що у Львівській області суд виніс вирок шахраєві-крадію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

гроші

Працівники Стрийського міського відділу міліції у березні-квітні встановили та задокументували два епізоди злочинної діяльності зловмисника. У першому випадку його жертвою стала довірлива жінка, яку шахрай попросив дозволити зателефонувати з її мобільного. Як тільки телефон потрапив до рук злочинця, він утік разом із ним.

Через декілька днів чоловік знову вчинив кримінальне правопорушення. Обманувши свого односельця, він заволодів його грошима (1000 грн.) та мобільним телефоном вартістю 635 гривень.

При винесенні вироку суд врахував той факт, що обвинувачений вже був раніше судимий за вчинення шахрайських дій. Покарання, призначене йому у 2014 році, він не відбув. Тож за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України, суд призначив стриянину покарання у вигляді обмеження волі на строк два роки шість місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *