ОСТАННІ НОВИНИ

Яким спеціалістам готові платити високі зарплати?

|

У топі найвищих зарплат традиційно лідирують програмісти. Проте варто відзначити, що зросла кількість пропозицій для керівників, особливо з досвідом роботи в інтернет-маркетингу та напрямках, тим чи іншим чином пов’язаних із ІТ. Про це Львівсьокому порталу повідомили у експертно-аналітичному центрі HeadHunter Україна.

sobesedovane na rabotu

Однією із найвищих зарплатних пропозицій в серпні була вакансія Chief Software Architect – Java. Пропонуючи зарплату 8 тис. дол., роботодавець шукає спеціаліста, який має профільну вищу освіту, досвід роботи з Cloud architecture і DevOps, не менше 8-ми років досвіду програмування на Java та інших близьких технологіях (eclipse, netbeans, hibernate, JPA, Spring). Професійне знання TDD, NoSQL (MongoDB or Cassandra), Relational DBs (MSSQL, MySQL, Oracle), SOA, EDA. Можливість вести складні дискусії на технічні теми, а бажано — наукове звання, хороше знання англійської мови.

Проте високі зарплати пропонують не лише програмістам. Агропромисловий холдинг шукає директора заводу, пропонуючи зарплату від 55-ти тис. грн. Головна вимога: досвід роботи на виробничих майданчиках у харчовій галузі на позиціях головного інженера (обов’язково), технічного директора, директора виробництва — від 3-х років. А також знання організації виробничого планування, диспетчеризації виробництва, основ економіки, організаційної техніки, засобів механізації, оперативного обліку й регулювання процесу виробництва.

Міжнародний виробник гаджетів пропонує роботу спеціалісту з корпоративних продажів із зарплатою від 46 тис. грн. Компанія шукає спеціаліста з продажу, якого можна описати, як короля продажів, генія переконання і джедая комунікації, спеціаліста, який мріє вписати своє ім’я у історію маркетингу й продажів.

Компанія, що надає послуги в сфері E-Commerce і IT-Development, шукає національного менеджера проекту. Основні вимоги – вища освіта, володіння англійською мовою, успішний досвід керівництва інтернет-магазином з нуля, досвід створення команди й управління колективом. Зарплату роботодавець пропонує від 40 тис. грн.

Міжнародна інтернет-компанія для успішного проведення рекламних інтернет-кампаній шукає директора з маркетингу. Головні вимоги: досвід роботи в інтернет-маркетингу з контекстною рекламою від 4-х років; успішний досвід запуску й проведення рекламних кампаній (пошукових і медійних); упевнене володіння системами Google AdWords, Yandex.Direct, Google Analytics і/або Yandex Metrika, банерними мережами, розуміння основних принципів SEO. Зарплату компанія пропонує від 30 тис. грн.

Фото: worldtranslation.org

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *