ОСТАННІ НОВИНИ

У матчі між Словаччиною та Україною букмекери ставлять на господарів

|

Завтра в словацькій Жиліні відбудеться ключовий матч відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу 2016 року в Групі С, в якому збірна Словаччини буде приймати на своєму полі збірну команду України. Про це пише УНІАН.

fans-512

На котируваннях букмекерських контор фаворитом вважається збірна Словаччини, середній коефіцієнт на перемогу якої в провідних світових конторах становить 2,55 до 1. У той же час, ставки на перемогу збірної України приймаються з розрахунку 2,92 до 1, а на нічию – 3,08 до 1.

Після 7 турів в турнірній таблиці групи на рахунку збірних Іспанії та Словаччини по 18 очок (іспанці лідирують за рахунок кращих показників в очних зустрічах – 1:2 і 2:0), а збірна України посідає 3-е місце з 15-ма очками. Саме ці команди достроково, за три тури до закінчення групового етапу гарантували собі, як мінімум, путівку в раунд плей-офф відбіркових змагань. За регламентом змагань, дві кращі команди напряму потрапляють в число учасників Євро-2016, а посівша 3-е місце – у додатковий раунд плей-офф.

Нагадаємо, що перший очний матч України та Словаччини, що відбувся у Києві 8 вересня 2014 року, завершився перемогою гостей з рахунком 0:1. Таким чином, для того, щоб втрутитися в боротьбу за 1-2 місця, українцям необхідно перемагати з будь-яким рахунком. У разі перемоги з таким же рахунком 1:0 вони будуть випереджати суперника за кращою різницею забитих-пропущених голів в усіх матчах (у Словаччині зараз “+8”, у України – “+9”), а в разі перемоги з будь-яким іншим рахунком команда Фоменко випередить опонента ще й за кращими показниками в особистих зустрічах.

Матч Словаччина – Україна розпочнеться 8 вересня у Жиліні о 21.45 за київським часом.
Фото: thekievtimes.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *