ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині візьмуться за підприємства, які боргують працівникам зарплати

|

Територіальна державна інспекція з питань праці у Львівській області отримала згоду на перевірку 36 економічно активних підприємств-боржників із виплати заробітної плати. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

115752_1441625884_613x408

«Територіальна державна інспекція з питань праці уже розпочала позапланові перевірки щодо дотримання законодавства про оплату праці на 36 економічно активних підприємствах Львівщини, у яких наявна заборгованість з виплати заробітної плати. До перевірки залучатимуть фахівців Головного управління Держпраці у Львівській області», – сказала начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова.

За її словами, згоду на проведення зазначених перевірок надала Державна інспекція України з питань праці 4 вересня 2015 року.

За оперативною інформацією, станом на 4 вересня 2015 року заборгованість з виплати заробітної плати у Львівській області зафіксовано на 121 підприємстві на загальну суму 82 млн грн. З них 77 економічно активних підприємств заборгували своїм працівникам 48,2 млн грн.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *