ОСТАННІ НОВИНИ

На активістів, які знесли паркани на Задорожньому, поскаржилися правоохоронцям

|

Один орендар землі біля озера Задорожнє звернувся зі скаргою у правоохоронні органи на активістів, які 27 серпня брали участь у демонтажі паркану на його ділянці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

DSC_6525

У зв’язку з цим очільник Львівщини Олег Синютка доручив керівництву Головного управлінню Держгеокадастру області та регіонального Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції з’ясувати, чи в цієї особи є належні дозволи на володіння земельною ділянкою та зведення споруд поблизу озера.

За словами директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Олексія Балицького, на Задорожньому триває демонтаж парканів, незаконно встановлених на прибережній смузі.

«Демонтаж незаконно встановлених огорож активно триває. У власників кооперативів, дачних ділянок, підприємців є чітке розуміння ситуації і вони готові йти на компроміс у цьому питанні. Адже доступ людей до водойми має бути забезпечений довкола усього озера», – зазначив він.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *