ОСТАННІ НОВИНИ

Лучники з'їдуться до Львова на «Золоту осінь»

|

7-12 вересня на стадіоні навчально-спортивної бази Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» відбудуться 52-і міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь – 2015».

luk

Цей турнір є одним з найдавніших спортивних змагань, який з 1964 року проводиться саме у Львові і є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука. Адже завдяки саме таким спортивним заходам підвищує свою майстерність перспективна молодь, з якої формується резерв збірної команди України.

Учасниками змагань за півстоліття були сотні відомих сучасних Робін Гудів, учасники Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, які щороку показують високі результати та тішать уболівальників новими рекордами.

Для участі у змаганнях «Золота осінь 2015» очікується понад 200 лучників, які представлятимуть команди: Азербайджану Польщі, збірні 11 областей України та м. Києва. На іноземних гостей очікує цікава екскурсія по місту на «Чудо-поїзді», який є своєрідною візитівкою міста Лева.

Цей турнір є основним рейтинговим змаганням лучного сезону України 2015 року, котрі внесено до міжнародного календаря Всесвітньої федерації стрільби з лука (WA).

Важливою метою цих змагань є прагнення Львівщини до включення Міжнародного турніру «Золота осінь» до світового рейтингу, що значно розширить географію учасників та підвищить статус змагань.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 8 вересня 2015 року о 12.30 год. на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» за адресою: м. Львів, вул. В. Янева, 10.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *