ОСТАННІ НОВИНИ

Кравець, Ярмоленко та Коноплянка у Львові «поховали» Білорусь

|

Збірна України у відбірковому матчі Євро-2016 без особливих труднощів обіграла Білорусь на вже давно фартовій «Арені Львів».  Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

90a05580505a42ef32277fbc7048a5aa0b191c91

Підопічні Михайла Фоменка позбавили суперника навіть теоретичних шансів на перемогу ще у першому таймі, пішовши на перерву з комфортними 3:0 на табло.

Рахунок  вже на 7-й хвилині матчу відкрив нападник київського “Динамо” Артем Кравець. Після довго пасу голкіпера Андрія П’ятова і промаху захисника білорусів Кравець, вискочив один на один і пробив точно в дальній від голкіпера кут.

Після забитого голу українці мали ще декілька прекрасних нагод відзначитись, але то реалізація підводила то білорусів рятував їхній голкіпер. Фортуна посміхнулася нашій збірній на 30-й хвилині. Шевчук зліва прострілив, а голкіпер білорусів Горбунов перериваючи передачу виклав м’яч  точнісінько під удар Ярмоленку, який розстріляв вже порожні ворота.

Третій м’яч до перерви забив на 41-й хвилині Коноплянка. Вінгер іспанської “Севільї” реалізував пенальті за гру рукою.

У другому тайму збірна України зменшила оберти, чим допомогла білорусам забити гол престижу. На 62-й хвилині захисник київського «Динамо» Євген Хачеріді збив у штрафному екс-форварда «Дніпра» Сергія Корніленка. Сам постраждалий і реалізував пенальті.

Вже в компенсований час другу жовту картку за симуляцію отримав Денис Гармаш, який тепер пропустить наступний матч зі Словаччиною.

В іншому матчі групи Люксембург обіграв Македонію – 1: 0, а поєдинок Іспанія – Словаччина закінчився перемогою іспанців 2:0.

Фото: УНН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *