ОСТАННІ НОВИНИ

«Народний контроль» підтримав Декларацію відповідальності перед виборцями

|

Сьогодні, 5 вересня, під час форуму, який проводиться у рамках всеукраїнської кампанії «Стеж за грошима» представники обласної політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» підписали Декларацію відповідальності про подання повних фінансових звітів про витрати на виборчу кампанію.

веремчук
Кампанія ініційована Громадським Рухом «ЧЕСНО» та ГО «Активна Громада», яка охоплює 25 міст.

Додамо, також у Декларації відповідальності йдеться про те, що кандидати в депутати зобов’язуються відвідувати сесійні засідання та засідання комісії в разі проходження у міську раду.
Зокрема, від «Народного контролю» Декларацію підписали: керівник Львівського обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Веремчук, координатори Оксана Медвідь, Андрій Ткачук, Олена Дмитрієнко.

«Підписавши декларацію ми в чергове підтверджуємо свою відданість політичній чесності, прозорості та відповідальності перед своїм виборцем, адже прозорість влади та її підзвітність громаді є базовою цінністю «Громадського руху «Народний контроль», – заявила координатор «Громадського руху «Народний контроль» у Сихівському районі Олена Дмитрієнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *