Хроніка зони АТО: минулої доби двоє бійців підірвалися на розтяжці (мапа)

|

За добу, що минула,  внаслідок бойових дій загиблих військовослужбовців немає, двоє бійців підірвалися на розтяжках.

міни

Про це на брифінгу 5 вересня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє Українська правда.

За його словами, бійці сил АТО дістали поранень на північ від Горлівки.

“Бійці підірвалися під час проведення спеціальних заходів з облаштування території і виявлення можливих диверсійно-розвідувальних груп. Їм надано медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує”, – уточнив Лисенко.

Також він повідомив, що на донецькому напрямку  найбільш “гарячою точкою” вчора була Мар’їнка, де бойовики 12 разів порушили режим тиші, здебільшого в темну пору доби. Зокрема, двічі противник відкривав вогонь з 82-мм мінометів.

Бойові дії велися лише у західних передмістях Донецька, з території зруйнованого аеропорту та сел.Спартак бойовики кілька разів відкривали вогонь по передових позиціях сил АТО зі стрілецької зброї та гранатометів. У н.п. Піски було тихо.

“Дещо неспокійніше було на південь від траси Донецьк – Дніпропетровськ. На передових рубежах оборони у Красногорівці відбулася перестрілка між бойовиками та українськими військовими”, – зазначив Лисенко.

На Маріупольському напрямку “режим тиші дотримується зразково”, повідомив він.

На Луганському напрямку  відбулася одна ворожа провокація поблизу м. Щастя: близько 10 хвилин бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, засівши на правому березі Сіверського Донця.

мапа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *