ОСТАННІ НОВИНИ

В лікарнях Києва буде Wi-Fi. У моргу теж тягнутиме?

|

У київських медичних закладах вже скоро може з’явитися безкоштовний доступ до Wi-Fi. Про це повідомляє УНН.

вайфай в лікарні

Наразі затверджено умови конкурсу на реалізацію проекту серед приватних інвесторів.

Згідно з проектом, всі медзаклади столиці отримають точку безкоштовного дротового доступу до інтернету, зі швидкістю передачі даних, достатньою не лише для внутрішніх потреб організації, а й для роздачі Wi-Fi для відвідувачів і пацієнтів.

«Крім вигод для персоналу та відвідувачів, будівництво такої мережі створить платформу для організації єдиної інформаційної мережі всіх медичних установ Києва. Це, у свою чергу, відкриє можливість (при належному рівні інформаційної безпеки) виписувати рецепти в електронній формі, дистанційно записуватися на прийом до лікаря, а також оперативно обмінюватися інформацією між фахівцями в поліклініках і лікарнях як у Києві, так і за його межами», — зазначив директор Дирекції соціально-гуманітарних проектів Київського інвестиційного агентства Дмитро Турчак.

Перевагою проекту для інвесторів стане можливість монетизації трафіку (за рахунок демонстрації користувачам громадських Wi-Fi мереж інформаційного контенту) або білінгової системи (наприклад, опціональне збільшення швидкості інтернету за певну плату).

Наразі заплановано, що проект охопить 155 медустанов столиці.

Фото : itc.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *