ОСТАННІ НОВИНИ

Перша петиція, яку розгляне Порошенко, буде стосуватись зброї

|

Петиція про вільне володіння зброєю першою набрала 25 тисяч підписів і була подана на розгляд Адміністрації Президента, передає УП.

порошенко

Петиція закликає президента Петра Порошенка законодавчо врегулювати право громадян України на володіння вогнепальною зброєю.

“Доповнити статтю 27 Конституції України частиною четвертою такого змісту: “Кожен громадянин України має право на вільне володіння вогнепальною зброєю для захисту свого життя і здоров’я, житла та власності, життя і здоров’я інших людей, конституційних прав і свобод у разі узурпації влади, посягань на конституційний лад, суверенітет та територіальну цілісність України”, – говорится в петиції.

Вона була подана громадською організацією “Всеукраїнська асоціація власників зброї” і називається “Законодавчо затвердити право громадян України на захист”.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко підписав Указ, якимзатвердив порядок розгляду електронної петиції, адресованої главі держави.

На розгляд президента подається електронна петиція, на підтримку якої зібрано не менше 25 000 підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня опублікування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *