ОСТАННІ НОВИНИ

Офісні працівники економлять на власному харчуванні

|

Троє з п’яти офісних співробітників почали економити на бізнес-ланчах. Кожен другий може витратити на обід не більше 30 гривень. За даними опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, лише чотирьом зі ста опитаних витрати на харчування компенсує роботодавець.

Close-up of a businessman talking on the telephone while using a laptop

Коли грошей не вистачає, офісні співробітники змушені обмежувати свої витрати. За результатами опитування, в першу чергу економлять на їжі та спонтанних необов’язкових покупках. До цієї категорії потрапляють й обіди на роботі. Троє з п’яти урізали свої витрати на бізнес-ланч.У зв’язку з інфляцією та постійним зростанням цін добробут українців залишає бажати кращого. Бі льше третини офісних працівників постійно опиняються в ситуації, коли гроші на життя закінчуються до наступної зарплати, а кожен четвертий відчуває фінансові труднощі як мінімум раз на три місяці.

Є кілька способів зекономити на обідах. Найрозповсюдженіший – приносити готову їжу з дому. Саме так вчиняють двоє з п’яти опитаних. Кожен восьмий став скромніше обідати в кафе чи ресторані (так обідає п’ята частина «білих комірців»). Один з чотирнадцяти покупає їжу в супермаркеті. А один зі ста став економити при замовленні обідів до офісу. Варто зазначити, що послугами доставки обідів відпочатку користується невелика кількість співробітників (лише троє зі ста).

Фото: zdorovia.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *