ОСТАННІ НОВИНИ

Гранату, яка підірвала авто львівського правоохоронця , привезли з зони АТО, - СБУ

|

Граната, на якій підірвався один зі львівських правоохоронців 14 липня, походить із зони АТО. Про це повідомив начальник СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук сьогодні, 4 вересня, на брифінгу, передає кореспондент Львівського порталу.

Теракт Львів

Як повідомив начальник управління, декілька дрібних злочинів є частиною одного великого, про них дізнаєшся лише в ході розслідування певної справи.

Мова йде  про теракт, що відбувся два місяці, тому ще розслідується. Як зазначив Віктор Андрейчук, граната, яка вибухнула, потрапила до Львова з АТО.

На жаль, багато колишніх полонених в АТО завербували російські спецслужби. Проте начальник управління не звинувачує українських солдат.

«Дуже важко психологічно витримати той тиск, який створювали терористи. Коли ти сидиш в ямі та під дулом автомата, або тебе піддають тортурам, то ти погоджуєшся на все .аби це припинити. Ми це розуміємо. Є багато колишніх полонених, котрі прийшли до нас та про все розповіли. Саме завдяки їм вдалося уникнути багатьох небезпечних ситуацій. Якщо ж людина вже почала діяти проти держави, то вже інша справа», – розповів віктор Андрейчук.

Наразі СБУ разом з МВС розслідують декілька справ, які незабаром передадуть в суд.

 

Фото : Соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *